Kinderkraft balans bicikl Minibi

Prva biciklistička avantura vašeg malog istraživača

Kada vaše dijete krene u svoje prve korake prema otkrivanju svijeta, Kinderkraft balans bicikl MINIBI postaje savršen pratitelj na tom putu. Ovaj tricikl nije samo obično vozilo; to je sredstvo koje omogućuje vašem djetetu da istražuje svijet iz potpuno nove perspektive, potičući njegovu radoznalost i motoričke vještine.

Siguran, lagan i prilagodljiv

Sa naglaskom na sigurnost najmlađih vozača, MINIBI je dizajniran kao idealno prvo vozilo za djecu od 1 godine starosti ili od 74 cm rasta. Njegova lagana konstrukcija, težine samo 2,1 kg, čini ga lako upravljivim čak i za najmanje vozače. Podesiva visina sjedala osigurava udobnost i omogućava triciklu da raste s vašim djetetom, pružajući mu dugotrajnu zabavu i korisnost.

Višestruka funkcionalnost

MINIBI je više od običnog tricikla. To je kombinacija guralice, mini bicikla bez pedala i tricikla u jednom. S tri stabilna kotača, olakšava ulazak i izlazak malom istraživaču. Bez obzira na to da li vaše dijete tek uči održavati ravnotežu ili već ima nekoliko koraka ispod pojasa, MINIBI pruža sigurnu vožnju i nezaboravne avanture.

Kvalitetni materijali i testirana sigurnost

Kinderkraft je posvećen sigurnosti i kvaliteti svojih proizvoda. MINIBI je izrađen od visokokvalitetnih materijala kao što su PP (polipropilen) za okvir i upravljač, eko koža za sjedalo, i EVA pjena za kotače. Svi materijali su pažljivo odabrani kako bi osigurali dugotrajnu upotrebu i udobnost vašeg djeteta. Osim toga, MINIBI je testiran na kemijsku i mehaničku sigurnost u renomiranom Intertek laboratoriju, pružajući vam mir uma dok vaše dijete istražuje svijet oko sebe.

Tehničke specifikacije

Namjena: Tricikl i guralica u jednom, za djecu od 1 godine do 36 mjeseci
Dimenzije: raznolike dimenzije visine, dužine, širine i promjera kotača
Težina: 2,1 kg
Materijali: PP (polipropilen), eko koža, EVA pjena

Kinderkraft balans bicikl MINIBI u boji Candy Pink nije samo igračka – to je početak vašeg djeteta u svijet biciklizma i istraživanja. Uz svoju lagodnu vožnju, sigurnosne značajke i prilagodljivost, MINIBI će biti pouzdan pratitelj na putu otkrivanja svijeta vašeg malog istraživača.

Objavljeno dana