Dječji tricikl Kinderkraft Twipper

Šetnja je izvrsna prilika za dijete da otkrije svijet oko sebe. U tome će mu pomoći TWIPPER – tricikl koji će se svidjeti i roditelju i djetetu. TWIPPER omogućit će djetetu da tijekom igre razvija motoričke sposobnosti – i to od navršenih 9 mjeseci. Ima inovativno sjedalo CLICK & TWIST koje omogućuje rotaciju od 360 ° te put u smjeru vožnje i suprotno od smjera vožnje. Naslon je visok i lako se može rasklopiti u poluležeći položaj, zahvaljujući čemu mališan će moći drijemati na svježem zraku. Bicikl ima čvrsti okvir izrađen od legure magnezija – vrlo je izdržljiv, lagan i istodobno otporan na koroziju.

DJEČJI TRICIKL KINDERKRAFT TWIPPER

TWIPPER je tricikl 5 u 1 – zahvaljujući modularnoj strukturi može se modificirati i prilagoditi dobi i visini djeteta i njegovim rastućim vještinama. Pogodan je za mališane od 9 mjeseci starosti (sjedalo okrenuto suprotno od smjera vožnje). Rastavljanje pojedinih elemenata omogućuje vam prilagodbu bicikla vještinama i dobi djeteta – za to nisu vam potrebni alati. Bicikl ima funkciju praznog hoda, zahvaljujući kojoj mališan će moći pedalirati bez pokretanja bicikla. Za sigurnost djeteta odgovorni su sigurnosni pojasevi u 5 točaka i središnje pričvršćena pregrada, završena ugodnom na dodir i lako čistivom eko-kožom.

Dodatno, tricikl TWIPPER podržat će dijete u poboljšanju motoričke koordinacije, a također će mališana naučiti ispravno i sigurno ponašati se izvan kuće. Pripremit će također vaše dijete da nauči voziti pravi bicikl. S triicklom TWIPPER svaka šetnja bit će puna uzbuđenja i zabave.

Sigurnost:

● Sigurnosni pojasevi s 5 točaka – TWIPPER ima podesive, sigurnosne pojaseve s 5 točaka s mekim navlakama.
● Pregrada – tricikl TWIPPER ima centralno pričvršćenu, ugodnu za upotrebu pregradu, koja štiti najmlađu djecu tijekom šetnji.
● Puni prednji kotač – nema žbice, zahvaljujući čemu štiti noge mališana tijekom vožnje.
● Prazan hod – na prednjem kotaču nalazi se posebna blokada, što omogućuje pedaliranje bez pokretanja bicikla. Roditelj kontrolira brzinu vožnje, a noge se sigurno odmaraju na osloncu za noge (pedale neće udarati u noge djeteta).
● Kočnice – tricikl ima dvije kočnice koje sprečavaju da se bicikl otkotrlja tjekom parkiranja.
● Protuklizne ručke – na volanu nalaze se protuklizne ručke, koje garantiraju djetetu čvrst stisak.
● Tricikl TWIPPER zadovoljava europski standard EN-71.

Udobnost:

● CLICK & TWIST – rotirajuće o 360° sjedalo CLICK & TWIST omogućuje postavljanje sjedala u smjeru vožnje i suprotno od smjera vožnje.
● Poluležeći položaj – ima široko, udobno sjedalo te sjenilo koje štiti od sunca i vjetra. Naslon se može rasklopiti u poluležeći položaj.
● Kotači od PU – izdržljivi su i ne zahtijevaju pumpanje. Zahvaljujući primjesi PU dobivaju dodatnu izdržljivost, te su i neprobojni. Prikladni su za razne površine, osiguravajući mališanu udobnost vožnje čak i na neravnom terenu.
● Veliko, sklopivo sjenilo – štiti dijete od sunca i vjetra. Ima prozorčić za kontakt s djetetom.
● Prekrivač – tricikl ima mekani prekrivač sjedala koji se može ukloniti, te oprati u perilici.

Funkcionalnost:

● Modularna struktura – tricikl raste s djetetom. Može se modificirati tako da odgovara dobi malog korisnika.
● Ručka za roditelja – je podesiva (od 84 cm do 107 cm) i može se postaviti na 4 razine. Olakšava upravljanje biciklom čak i visokim roditeljima.
● Pribori – uz bicikl je uključen i dodatni pribor, poput košarice za sitnice, zvona i držača za šalicu.
● Jednostavnost rastavljanja – zahvaljujući lakom rastavljanju pojedinih elemenata, bez nužnosti upotrebe alata TWIPPER vrlo je jednostavan za upotrebu i transport.

Trickli po super cijenama

Objavljeno dana