Budi iskren prema sebi

Ne možemo istinski voljeti i poštivati ​​sebe dok ne naučimo biti vjerni sebi. To se odnosi na sva područja života.

Naše samopoštovanje pada kada radimo nešto što ne volimo, mijenjamo se za sitnice, umjesto da radimo stvari koje su važne za nas same, gradimo vlastiti život .

U podsvijesti naša duša sve zna i jednostavno čami od monotonije života. Ljutnja, patnja, usamljenost i bol vjerni su pratioci onih koji žive nesvoj život. Oni čiji su unutarnji sukobi zatvorili put do intuicije i znanja. Prije svega – znanje o sebi, svojim potrebama, svojim vrijednostima.

Kada živimo u skladu sa samim sobom, stječemo snagu Duha. Snaga Duha nam omogućuje zdravo samopoštovanje i ljubav prema sebi . To nema nikakve veze s ljubavlju iz ega. To je nešto vrjednije, uzvišenije, bezgraničnije i stabilnije.

Snaga Duha uopće nije očitovanje volje, grube snage, čvrstoće i tako dalje. Ne radi se o postignućima i pobjedama. Ovo je stanje protoka. Ovo je šipka. Ovo je sloboda. Ovo je potpuno povjerenje i sklad.

Snaga Duha počinje s prihvaćanjem vlastite Primordijalne, Divlje prirode.

Kada počnemo slušati sebe, tu iskonsku ženu (ili muškarca) koja je u nama i mijenjati svoj život u skladu s njom, naš život počinje dobivati ​​drugačiji smisao, pojavljuju se druge boje. Događaji se mijenjaju na najčudesniji način i vrlo brzo. Samo ih trebate pustiti.

I tek nakon toga možemo istinski voljeti sebe, poštivati, cijeniti. Možemo se posavjetovati sami sa sobom i vjerovati sebi. Mi smo pod zaštitom ove Moći. Sile naše iskonske prirode, sile našeg Duha.

Objavljeno dana